Met Slack kun je nu directe berichten sturen naar leden van andere bedrijven

Met Slack kun je nu directe berichten sturen naar leden van andere bedrijven. De coronaviruspandemie Covid-19 heeft veranderingen met zich meegebracht op verschillende gebieden van het dagelijks leven, waaronder de werkplek, waardoor bedrijven zichzelf opnieuw moeten uitvinden om door te gaan met werken, waardoor de acceptatie van stromen die verband houden met werken op afstand, met alles wat dat met zich meebrengt de combinatie van persoonlijk en op afstand werken is in veel gevallen al gemeengoed.

Slack wil in dit opzicht de hoeksteen zijn van de bedrijfscommunicatie voor die sectoren en bedrijven die hebben gekozen voor gedistribueerd werken op afstand. Om deze reden speelt het platform sinds kort in op de behoeften van bedrijven om in contact te staan ​​met derden.

Dankzij dit heeft Slack Connect ontwikkeld, de technologie die samenwerking tussen verschillende bedrijven mogelijk maakt via gedeelde kanalen, en gebaseerd op Slack Connect, afkomstig is van de directe berichten van vandaag.

Zonder verder te gaan, Slack Connect Direct Messages is een functie waar ze de afgelopen maanden in Slack aan werkten en die begin oktober werd gepresenteerd.

Het idee is, zoals we kunnen raden, om te stoppen met het vertrouwen op e-mail voor zakelijke communicatie met derden, of het nu partners, klanten, medewerkers enz. Zijn. Slack Connect Direct Messages zal het verzenden van speciale links mogelijk maken die leiden tot het starten van gesprekken, afhankelijk van de configuraties die zijn ingesteld door de beheerders in hun respectievelijke werkruimten in Slack.

Met Slack kun je nu directe berichten sturen naar leden van andere bedrijven
Met Slack kun je nu directe berichten sturen naar leden van andere bedrijven

Volgens de beschrijving van Slack:

Stuur gewoon een uitnodiging naar een partner en begin met het verzenden van berichten in Slack zodra de andere partij dit accepteert, waardoor het werk dat vaak begint met heen-en-weer-e-mails wordt versneld.

Opgemerkt moet worden dat uitnodigingen een vervaldatum van 14 dagen hebben, waarna de geïnteresseerde een nieuwe uitnodiging kan verzenden als de ontvanger van de uitnodiging de vorige uitnodiging niet heeft geaccepteerd. En logischerwijs zijn privéberichten zinloos en onmogelijk als beide bedrijven al gedeelde kanalen hebben.

Voorlopig is deze functie beschikbaar voor die onderbetaalde werkplekken, hoewel Slack van plan is deze in de toekomst ook uit te breiden naar werkruimten die beschikbaar zijn onder gratis accounts.

Maar Slack wil verder gaan op het gebied van zakelijke inclusiviteit, dus het is ook van plan een functie te introduceren waarmee verschillende organisaties in een privé-zakelijk netwerk kunnen worden gegroepeerd, een uniforme directory kan worden gedeeld, kanalen kunnen worden ontdekt en zelfs applicaties kunnen worden gebruikt.

Deze functie wordt volgens Slack later dit jaar gelanceerd.

The post Met Slack kun je nu directe berichten sturen naar leden van andere bedrijven appeared first on TechBriefly NL.

Source: nl.techbriefly.com

Bron