Radicale persoonlijke en zakelijke groei voor jou mogelijk?

Radicale persoonlijke en zakelijke groei voor jou mogelijk?

Lees het artikel en/of luister naar de podcastversie via: https://www.wouterkleinsman.nl/game-changer/radicale-persoonlijke-en-zakelijke-groei-voor-jou-mogelijk/

Bestel mijn boek via: https://www.wouterkleinsman.nl/boek

Gratis inzage in mijn nieuwe boek ‘zo word je een gamechanger’: https://www.wouterkleinsman.nl/boek/gratis-hoofdstuk

Volg mij:
Instagram: https://instagram.com/wouterkleinsman
Facebook: https://facebook.com/wouterkleinsman
LinkedIn: https://linkedin.com/in/wouterkleinsman

Meer informatie over de mogelijkheden van coaching: https://www.wouterkleinsman.nl

—-

Begin dit jaar zat Peter van de Kraats tegenover mij. Peter is hoofdredacteur/chief editor van de Panorama en was benieuwd of een radicale persoonlijke en zakelijke transformatie voor hem mogelijk was. 

Peter dacht in eerste instantie van niet. Dat was voordat hij mij gesproken had voor een artikel dat hij schreef over mij en zijn ervaring met mijn manier van no-nonsense coaching. Dit is wat Peter in de inleiding schreef:

Hij is de beste coach van Nederland, maar er komt geen bal aan te pas. Hij is de succesvolste coach van Nederland, maar er wordt geen beker gehaald. Wouter Kleinsman (31) coacht namelijk geen sport, maar je leven. Honderden mensen roemen zijn unieke stijl van coachen, waarbij gelul, gedram of excuses niet worden geaccepteerd. Maar kan hij ook het leven van onze hoofdredacteur radicaal transformeren?

“Liefdesleven?” “Een 9!” “Familie?” “Een 8.” Financiën?” “Een 5. Nooit goed geweest met cijfers…” “Spiritualiteit/religie?” “Een 0, heb ik niets mee.” “Gewicht?” “Een 4.” “Eetpatroon?” “Een 5, ik eet veel te onregelmatig en veel te weinig fruit.” “Fitness?” “Een 5… Tja, dat gewicht komt natuurlijk wel ergens vandaan!” Ik lach bij dit cijfer, maar dit vraaggesprekje met personal coach Wouter Kleinsman lijkt dan wel op iets dat je op een avondje met vrienden kunt spelen, maar is allesbehalve een spelletje. Bij iedere vraag van Wouter moet ik een cijfer geven waarbij 10 staat voor hartstikke goed en 1 (of 0, in mijn geval bij geloof en spiritualiteit) voor heel erg slecht. Ik scoor vervolgens ook ruk op ‘werk/leven-balans’ en ‘tijdsbeheer’ waardoor mijn overtuigd klinkende ‘als je het mij vraagt heb ik eigenlijk niks waar ik aan zou willen of moeten werken’ dat ik kort hiervoor uitsprak, ineens helemaal niet meer geloofwaardig klinkt. Er is wel degelijk werk aan de winkel voor me, schetst Wouter.”

Een radicale persoonlijke en zakelijke groei is voor bijna iedereen

Ik geloof niet dat succes in ons DNA zit. En ik geloof ook niet dat wie jij in de afgelopen jaren bent geworden, bepaalt hoe de rest van jouw leven eruitziet. Nee, ik geloof dat een radicale transformatie op het gebied van persoonlijke en zakelijke groei voor iedereen mogelijk is, mits het maar belangrijk genoeg voor jezelf is. Zelf ben ik hier het bewijs van

Tot mijn vijfentwintigste leefde ik een middelmatig leven, waarin ik met vallen en opstaan mijn weg vond. Sommige opleidingen bleven onafgerond, andere lukten wel. In 2009 startte ik mijn onlinemarketingbureau en ik werkte mezelf naar een plafondinkomen van € 30.000 per maand. Toen kwam ik erachter dat het werk me geen voldoening meer bracht, dat mijn relaties mij ongelukkig maakten, dat recreatief drugsgebruik me ook niet hielp en dat ik altijd probeerde de mensen om mij heen te pleasen.

Het roer ging om …

Ik besloot het roer drastisch om te gooien. Ik ging aan mezelf werken, verbrandde mijn schepen achter me en liet me officieel certificeren als internationaal highperformancecoach. In korte tijd maakte in mijn coachingbusiness succesvol en bereikte grote doorbraken en transformaties met mijn cliënten. Toch stopte ik met coaching via een ‘template’. Nu, zo’n vier jaar later, coach ik op mijn eigen unieke manier en ben ik een van de meest succesvolle no-nonsense personal coaches van Nederland. Honderden ondernemers, managers, CEO’s en journalisten roemen mijn unieke coachingstijl.

Lees het complete artikel en/of luister naar de podcastversie via: https://www.wouterkleinsman.nl/game-changer/radicale-persoonlijke-en-zakelijke-groei-voor-jou-mogelijk/

Bestel mijn boek via: https://www.wouterkleinsman.nl/boek

Gratis inzage in mijn nieuwe boek ‘zo word je een gamechanger’: https://www.wouterkleinsman.nl/boek/gratis-hoofdstuk