Twitter Spaces komt naar de desktop

Twitter Spaces biedt audiokamers om ervaringen met onze volgers te delen, iets vergelijkbaars (hoewel niet hetzelfde) als wat clubhuis- of Telegram-audiokamers doen. Verschillende platforms wedden op dit model, waardoor discussies in audioformaat mogelijk zijn, en alles lijkt erop te wijzen dat Twitter de komende maanden een van de meest populaire zal worden.

Het punt is dat het nu een functie heeft getoond die niemand had verwacht: audiokamers in de desktopversie, niet alleen in de mobiele versie.

Wanneer we denken aan het creëren van audiokamers, denken we aan iets draagbaars, om te kunnen chatten en luisteren naar wat anderen zeggen alsof het een podcast is, hetzij in de metro, liggend in bed, of midden op de berg, maar met een desktopversie kunnen we iets geavanceerder hebben, met meer mogelijkheden bij het bewerken en creëren van “onze radioshow”.

Twitter Spaces komt naar de desktopversie
Twitter Spaces komt naar de desktop

Het bedrijf heeft dit bevestigd nadat tweets werden getoond met Spaces-voorbeeldkaarten wanneer ze op internet werden bekeken. Een ontwikkelaar van Twitter Spaces plaatste enkele ontwerpen van hoe een introductiescherm van Spaces eruit zou zien op internet.

Aangezien Spaces op dit moment alleen beschikbaar is voor mobiele apparaten (en niet voor iedereen), zou het naar het web brengen een aanzienlijke uitbreiding zijn, iets dat een belangrijke onderscheidende factor zou kunnen zijn om op te vallen ten opzichte van de andere opties die verschijnen.

The post Twitter Spaces komt naar de desktop appeared first on TechBriefly NL.

Source: nl.techbriefly.com

Bron